JEREMIĆEVA JE TADA POZIRALA KAO OD MAJKE ROĐENA, INTIMU PREKRILA PAKETIĆIMA: Zavrtela PAMET muškom rodu GOLOTINJOM
Jovana Jeremić, Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

zgodna

JEREMIĆEVA JE TADA POZIRALA KAO OD MAJKE ROĐENA, INTIMU PREKRILA PAKETIĆIMA: Zavrtela PAMET muškom rodu GOLOTINJOM

Jovana je poznata po svojim izazovnim izdanjima

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić neretko svojim smelim stajlinzima privlači pažnju javnosti, a ona je prošle godine pred praznike pozirala kao od majke rođena.

Jovana je naime, pozirala potpuno gola, dok je intimne delove tela prekrila kutijama poklona. Ova njena fotografija izazvala je pravu buru i lavinu komentara na društvenim mrežama.

- Poštovani moji, odlučila sam da vam ovu godinu čestitam na sebi svojstven način! Posebno. Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima sa društvenih mreža koji su ove, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u duši i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista - navela je Jovana na početku.

- Ovo je poruka svim onima koji kriju svoj život jer je iscepan na froncle, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer kad bi ponudili sebe kao što vam se ja svakog vikenda dajem, niko ih ne bi poželeo. Ni da gleda, ni da viđa, ni da ljubi - dodala je ona tada.

- Želim vam da imate dobar odnos sami sa sobom, jer odnosi sa drugima su posledica našeg odnosa sa samim sobom. Da volite, jer bez emocije nema života , kao i da zaradite novca dovoljno da živite u izobilju, bezbrižno. Želim vam da osetite sreću i da sa njom u duši živite. Samo iskonski srećan čovek zrači. Zato, ne postavljajte pitanje kako ona/on, a nisam ja… Kako zračiš, tako i privlačiš. Ja sam SUNCE u 2023. A vi? - zaključila je Jeremićeva.

Jovana Jeremić ima dvojnicu

Inače, Jovana Jeremić svojim ponašanjem privlači ogromnu pažnju javnosti, pa je nedavno dobila i dvojnicu.

Javnost danima ne prestaje da priča o tiktokerki koja neodoljivo imitira voditeljku Jovanu Jeremić.

Bonus video:

01:06

Jovana Jeremić dečku peva na uvce

(Espreso/Blic/Ivana Mikić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.